Dutch | England | France | Deutschland | PolskaDutch Home | info@parasiet.com | Login

 

 

Superfood brood

Superfood brood

Superfood Brood
Superfood Brood is gemaakt van ingrediënten zoals bessen, kokosmeel en zoete aardappel. Dat is verrassend en wat ongewoon, maar het werkt. Het brood bevat geen tarwe of andere granen en dus ook geen gluten.  Het brood kan zowel met of  zonder noten en zaden gemaakt worden. Er is rekening gehouden met allergieën, je kunt brood maken van ingrediënten waar je niet allergisch voor bent.
 
Wat is Superfood?
Superfood is niet één  product maar een verzamelnaam voor voedingsmiddelen die goede eigenschappen hebben. Bietjes, zeewier, bessen, koolsoorten en wilde paddenstoelen zijn gebouwd uit cellen en plantvezels. Het is voedsel dat de groei van de darmflora stimuleert, ontstekingsremmende stoffen, essentiële suikers en antioxidanten bevat.
Deze voeding wordt ook ‘functional foods’ genoemd omdat zij een belangrijke rol spelen in de opbouw en herstel van het lichaam en het immuunsysteem.
Dit in tegenstelling tot zetmeel. Alle granen en tarwe in brood, ook volkoren brood, hebben een hoog gehalte aan zetmeel dat geheel bestaat uit glucosemoleculen en geen voedingswaarde heeft.  Zetmeel  speelt een belangrijke rol in overgewicht, een toename van buikvet, hoge insuline spiegels en ontstekingsreacties. Geadviseerd wordt om eens een tijd alle granen weg te laten, om te zien of je je fitter voelt of fysieke klachten afnemen.
Je kan gewoon knollen, zeewier, paddenstoelen en salades eten want wij hebben brood niet echt nodig.
Waarom dan Superfood Brood? Omdat het gewoon fijn is om af en toe broodje te eten. Superfood Brood is niet bedoeld voor elke dag, maar stelt je in staat een koekjes te maken, een wafel of pannenkoek met fruit en een muffin om mee naar school te nemen.
 
Waarom Superfood Brood?
Steeds meer mensen laten vrijwillig brood weg omdat zij merken dat zij zich fitter voelen zonder gluten of granen. Sommige laten brood weg om af te vallen. Anderen hebben darmklachten of een glutenallergie en moeten brood vermijden. Mensen met een intolerantie voor gluten gebruiken meestal glutenvrije producten die van granen zijn gemaakt en een zeer hoog zetmeelgehalte hebben. Deze producten worden  lang niet altijd goed verdragen.
Je kan zeer goed leven zonder brood. Superfood Brood recepten maak je  van tijd tot tijd voor je plezier, wanneer je eens zin hebt in iets lekkers. Maar dat niet alleen, Superfood Brood is gemaakt van grondstoffen die genezende, opbouwende eigenschappen hebben en mineralen, antioxidanten, vezels en ontstekingsremmende stoffen bevatten.

 

Boek bestellen

Kosten: € 18,90 incl. BTW

Exclusief verzendkosten:
Binnen Nederland: € 3,00
Binnen Europa: € 7,68
Wereldwijd: € 10,00LET OP: Stuur uw naam en adresgegevens per e-mail naar info@parasiet.com.

Of betalen via PayPal (MasterCard, Visa, American Express)

 

↑ Terug naar de top om te bestellen ↑

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------