Dutch | England | France | Deutschland | PolskaDutch Home | info@parasiet.com | Login

 

 

Dit deel van Parasiet.com is alleen bedoelt voor artsen / aanvragers.

Parasieten Test Aanvragen

Alleen voor artsen: Uitslagen CMS

Om uitslagen van patienten te kunnen bekijken volgt u het inlog procedure op de CMS van MGlab en Advies BV. U dient gebruik te maken van uw gebruikerscode en wachtwoord. Klik hier om verder te gaan. Dit is geen inlogscherm voor patienten, wij sturen u persoonlijk de resultaten met mogelijke notities en uitleg.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij danken u van harte voor het bezoeken van deze website en hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Het is ons doel een bijdrage te leven aan de diagnostiek bij darmproblemen. Daar een op de vijf mensen darmklachten heeft, levert ontlastingsonderzoek een grote bijdrage aan het opsporen van de oorzaak van de klachten. Bij veel mensen is de diagnose Prikkelbare Darm Syndroom, PDS, gesteld zonder dat er onderzoek plaatsvond. Het blijkt echter dat meer dan 30% besmet is met parasieten.

Veel artsen geven aan niet onderlegt te zijn in de parasitologie. Wanneer de arts geen test op parasieten heeft aangevraagd, komt dat door onbekendheid met dit onderwerp. Echter besmetting met parasieten is niet langer het gespecialiseerde terrein van de tropengeneeskunde. Door toerisme en immigratie komt men in contact met parasieten, die vroeger vooral voorkwamen in (sub)tropische gebieden. Kinderen zijn vaak besmet en kunnen parasieten opdoen op de peuterspeelzaal. Het laboratorium gebruikt geavanceerde DNA technieken en biedt de testen aan tegen een zo laag mogelijke prijs.


TOP